torsdag 28 juni 2012

How to make- the smaskig laxpasta


Plocka fram ett gäng lilltomater, en ekologisk citron och en röd lökis. Beundra färgfesten.


Släng ner laxknippet i en ugnsfast skål, salta och peppra en masse och kör in fisun i ugnen på 200 C och låt den badda där i knappa halvtimmen


Vässa kniven och giljotinera citronen och lökisen


RIV av glatta hjärtat! härav valet av ekologisk citron.


Släng i det rivna skalet och pressa ner citronen i en bunke med 2 stycken creme fraiche.


Gå lös på lökisen. hacka hacka hacka. akta dock lillfingret då denna rätt ska kunna serveras till fiskvegekompisar som rynkar på näsan vid kött


blanda. och kom ihåg att le, det ska vara roligt att laga mat!


krydda utav bara fan. messmak går lika fett bort som light-produkter.


Dags för lilltomaterna att giljotiners, swisch!


Krydda lite till.


Nu är fenan fina fisken och redo att blandas i smörjan.



Blanda blanda. smaka av. le och smacka lite. middagssällskapet ska redan nu få ana vidderna av denna kulinariska förträfflighet. mmm:a och smacka lite till. ååh vad det smakar bra. u know, fake it til u make it.


Låt pastan puttra medan smakerna drar sig.


Duka fram. Kom ihåg- bara socialdemokrater sparar på finporslin.



Servera. njut och ta in berömmet.

1 kommentar:

  1. Såg verkligen smarrigt ut, måste testa snart! :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!