fredag 7 september 2012

Boulevard Social

Dinnerade för ett tag sen på Restaurang Boulevard Social. Restaurangen, som har samma ägare som Gaijin och Farang, är koncentrerad på medelhavsmat. Beställde avsmakningsmenyn Menu Boulevard och hoppas på något lika härligt som Gaijins avsmakningsmenyer. Besvikelsen var dock ett faktum.
 
Inledde middagen med drinken Sven-Erik (ÄLSKAR namnet) som var svingod. En lovande start. Därefter drack vi ett vitt vin som inte lämnade djupa spår.
 
Matmässigt rullade det in ett rad rätter i lite för snabb fart, den ena flottigare än den andra. Hade höga förväntningar då menyn innehöll favoriter som green mussels och scallops. Förväntningarna visade sig dock vara för höga och ersättes istället av besvikelse. Maten smakade helt gott men helhetsintrycket föblev för tungt och flottigt. Extra minus för den lite väl snabba servicen. Stälelt i sig var dock trevligt och flott, och trots matens flottighet kan jag tänka mig att komma in på en Sven-Erik och en liten munsbit- men inte en meny.
 
Betyg: SS½
 
 
 
 
 
Sven-Erik
 
 
Grilled green mussels on a stick
 
Lebanese tar-tar
 
Scallops ceviche and feta
 
 
Lamb chops
 
Fassi pan fried salmon
 
 
 
 
Baklava
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!