onsdag 26 september 2012

Saker som inte blir som man tänkt sig

Jag har som person oftast väldigt höga förhoppningar om det mesta. Tror på att allt blir bra. Naturligtvis är tankarna också präglade av medvetenheten om att saker samtidigt så gott som aldrig går exakt som man tänkt sig. Men so what?

Många lever enligt devisen "var beredd på skit- så blir du inte besviken". Tycker tankesättet är fullständigt vrickat. Visst skiter sig saker gång på gång men då blir du ju ändå besviken efteråt. Hjälper det så himla mycket att efter besvikelsen tänka- vad var det jag tänkte, naurligtvis sket det sig. HAHAHA IN YOUR FACE OPTIMIST. Eh nä. Som optimist har jag ju i alla fall varit förväntansfull och glad före i alla fall. Om det sedan skiter sig så tänker jag äsch. Och går vidare.

Samtidigt känns det ju som att en attityd som tror att något lyckas alla gånger klår en attityd där förlusten firas i förskott.

Känns å ena sidan otroligt klychigt att ens dryfta detta, då det borde vara självklart. Men i verkligheten, är det långt i från självklart och verkligt. Har själv utvecklat en stark allergi mot negativa människor som proklamerar failure- så att man sen inte blir besviken. FY FAN.

Men hej, kom ihåg- det här betyder nu inte att alla tondöva ska söka till idols.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!